jakbys mogl to bez tego "kurwa" tak? bo ta strzelanka bardzo szybko dla Ciebie sie skonczy
Rekrut
''bo ta strzelanka bardzo szybko dla Ciebie sie skonczy''
To możesz wogole nie przyjeżdżać...chcemy grac...wyluzuj:)...ostateczny termin 28! Nie zmieniam więcej bo potem nikt nie wie co i jak;)
Ostatnio edytowany przez Grucha (2008-09-25 15:09:46)
generał broni
z wielkim szacunkiem dla pana acab997 ale to nie ja jestem rekrutem ok
to, ze mam nizsza range na forum nie znaczy, ze mozesz sie do mnie odzywac jak do jakiegos gowniarza... pamietaj, ze po za forum jest jeszcze zycie prywatne...
generał broni
Rekrutem nie miałem na myśli ilości postów ! Tylko ze jesteś tu ,,Nowy" dzięki
aha.... i to, ze jestem nowy to co? hmmm... ? wez pod uwage inne czynniki P. General Broni takie jak: masa, sila, umiejetnosci i psychika
generał broni
ehh ok jeżeli Cie uraziłem to przepraszam
Rekrut
Sędziów nie będzie bo AK47 mi doszło
Rekrut
acab997 ale ty masz silną psychikę
Przypomniał mi się film 'Chłopaki nie płaczą' i mój ulubiony bohater z tego filmu...
- Ale ty masz silną psychikę.
– Zajebiście silną. Kiedy mówię, zawsze patrzę prosto w oczy. Nigdy nie wykonuję niepotrzebnych ruchów. Wystarczy mi 10 pierwszych słów, 5 pierwszych gestów jakiegokolwiek koleżki i już wiem, że w jego psychice czai się strach. On jeszcze nie zdaje sobie sprawy, że wkrótce będzie miał pełne portki. A wiesz dlaczego? Dlatego, że jego słaba psychika już wysłała mu maila do nadciągającej kupy, że spotkanie jest w spodniach.
- To niesamowite.
PS: Myślałem, że tylko na naszym forum takie głupie wymiany postów się zdarzają...
Ostatnio edytowany przez Pandziol (2008-09-26 14:18:19)
Rekrut
Juz jutro strzelana 9:00 na Tesco! Czekamy na tesco do 9:10 nie dłużej:) Ładować baterie i magazynki:)