Rekrut
Wiem, że niezbyt nas lubicie ale ja nie chcę waśni ani zadnych fochów. ASG to zabawa gdzie im więcej ludzi tym lepiej...
Jeśli macie jakieś pretensje to proszę otwarcie... Też nie lubię terminatorstwa...
Jutro o 10 w Porażynie strzelanka z hellglastem i chyba jeszcze innymi... Zapraszam
generał broni
No ja chętnie a reszta ?
brak amunicji...więc odpadam
Ostatnio edytowany przez Machowy (2008-08-02 21:01:31)
Pandziol to nie jest kwestia lubienia... jesli chcesz mozemy o tym pogadac a nie na podstawie slow nie wiadomo kogo, ktory z kolei slyszal to od jeszcze kogos innego wyciagacie takie wnioski...
Rekrut
proy napisał:
Pandziol to nie jest kwestia lubienia... jesli chcesz mozemy o tym pogadac a nie na podstawie slow nie wiadomo kogo, ktory z kolei slyszal to od jeszcze kogos innego wyciagacie takie wnioski...
Bardzo dobrze powiedziane i chętnię pociągnę ten temat...
Zacznę może od początku.
Ktoś tam mi mówił, że Macie pretensje o terminatorstwo w naszej grupie i nie chcecie strzelać z nami i to włąsciwie tyle co usłyszałem.
generał broni
,,Ktoś tam" ^^
Rekrut
'Ktoś tam' w sęsie osoba nie związana z tematem.
Ale skoro już podjęliśmy temat to napiszcie co Wam nie odpowiada, już bez niedomówień i innych takich.
Pandziol napisał:
Zacznę może od początku.
Ktoś tam mi mówił, że Macie pretensje o terminatorstwo w naszej grupie i nie chcecie strzelać z nami i to włąsciwie tyle co usłyszałem.
Dokladnie. Juz nie raz sie zdarzylo ze sie ze zestrzelilem kogos od Was a "terminator" biegl dalej... macie niesmiertelnych w ekipie. To oczywiscie mala czesc (nie zebym oskarzal Wasza ekipe bo zdecydowana wiekszosc jest w porzatku). Zeby nie pozostac goloslownym to w rozmowie z ludzmi z ekipy opalenicko-grodziskiej uslyszalem od nich te same spostrzezenia wobec tych samych osob...
Z podobnego źródla jak Twoje ("ktos tam" ) slyszalem ze sa u Was tacy ktorzy Twierdza ze sie Was boimy. Troche w tym racji moze jest... mamy w ekipie młodych o ktorych sie obawiamy ze wzgledu na Wasze "podkrecane" guny... Jestesmy ekipa i razem sie strzelamy a ze w tym przypadku o nich sie obawiamy to wolimy sobie czasami odpuscic
jeszcze jeden argument na priv odbierz wiadomosc